Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Vijesti iz Rakovog Potoka
Radovi gotovi kroz desetak dana PDF Ispis E-mail

Mjesni odbor Rakov Potok ovog je ljeta prionuo na uređenje mjesnog groblja te su se uređivale staze, proširio i uredio plato ispred mrtvačnice te je sprovedena voda i struja do križa, kako bi se lakše održavala grobna mjesta.

Rješavalo se i pitanje drenaže i odvodnje prema već postojećoj mreži odvodnje. Kako nam je rekao predsjednik MO Branimir Šiljak radovi su i prošireni na još jedan krak te je upravo pri samom kraju priprema za asfaltiranje kako bi sljedećeg tjedna počelo i asfaltiranje tih staza.

Uz to je uređen i plato uz križ te je i on dobio nove opločnike. Izvođač radova je poduzeće TRP, koje je dalo najpovoljniju od čak četiri pristigle ponude. Stručnjaci ocjenjuju da su radovi izvedeni vrlo stručno i kvalitetno!

                        

Ostatak fotografija pogledajte u našoj galeriji ...


Ažurirano Ponedjeljak, 16 Kolovoz 2010 15:01
 
Uređeno parkiralište dječjeg vrtića Potočić PDF Ispis E-mail

Zajedničkom akcijom dječijeg vrtića Potočić, MO Rakov Potok i grada Samobora  napravljeno je parkiralište za korisnike dječijeg vrtića koje je prostranije i sigurnije!

Odvojeno je od javne prometnice po kojoj jure autombili te tako osigurava siguran izlaz i ulaz djece u automobile roditelja ili baka i djedova! Tako je našim mališanima osiguran bezbrižan put do vrtića!

U planu je još obilježiti cestu uz vrtić o prisutnisti djece i ogranićiti brzinu kretanja vozila!

 

                      

 

Ostatak fotografija pogledajte u našoj galeriji ...


Ažurirano Petak, 30 Srpanj 2010 19:07
 
Obilježen je Dan grada Samobora PDF Ispis E-mail

U subotu 24.07.2010. obilježen je Dan grada Samobora VIŠE...

 

Ažurirano Nedjelja, 25 Srpanj 2010 13:40
 
Dan grada Samobora PDF Ispis E-mail

Dan grada Samobora održati će se 24.10.2010 u vojarni Taborec. Program obilježavanja DANA GARADA SAMOBORA možete pronaći OVDJE !!

 

 


Ažurirano Četvrtak, 15 Srpanj 2010 22:05
 
U Rakovom Potoku uređuje se mjesno groblje PDF Ispis E-mail

U tijeku su opsežni radovi na mjesnom groblju u Rakovom Potoku. Uređuju se staze i proširuje plato ispred mrtvačnice. Predviđeno je dovesti vodu i struju do križa, kako bi se lakše održavala grobna mjesta.

 


Problemi s podzemnim vodama riješit će se dodatnim iskopima, drenažom i odvodnjom prema postojećoj mreži odvodnje. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja srpnja.

Izvođač radova je poduzeće TRP, koje je dalo najpovoljniju od čak četiri pristigle ponude.

Slike možete pogledati u našoj galeriji !!

 


Ažurirano Četvrtak, 15 Srpanj 2010 21:37
 
Izgradnja vodovodne mreže PDF Ispis E-mail

U Rakovom Potoku počela je izgradnja vodovoda u još dvije preostale ulice! Završetkom izgradnje dionica u Težakovom i Bregančevom Putu završava se uvođenje vode,  koja "život znači", u MO Rakov Potok.

U idućem proračunskom razdoblju planiraju se radovi na poboljšanju tlaka vode na području Marovići I i II te nizinskom dijelu Okičke ulice gdje je tlak nizak i stanovnici imaju problema s bojlerima i perilicama na katovima kuća 

 

 


 

Ažurirano Petak, 16 Srpanj 2010 08:44
 
<< Početak < « 21 22 23 » > Kraj >>

Stranica 23 od 23

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok