Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Samobor je dobio novu vlast PDF Ispis E-mail
Samobor je dobio novu vlast, proglašena je 188. Slobodna fašnička republika! Mimo bilo kakve izborne procedure Princ Fašnik, Sraka, Sudec i Fiškal preuzeli su u petak ključeve grada iz ruku zamjenice gradonačelnika Sanje Horvat Iveković i predsjednika Gradskog vijeća Branimira Šiljka te okupljenom pučanstvu objavili da do 4. ožujka na Samoborskom fašniku vladaju posebna pravila.
- Galamite, norite, šajbajte i ločite dok se ne ukočite. Izbacite iz sebe svu muku i zločestoću i sledi vam nagrada za vrhunsku bedastoću. Imamo vizu, skurimo krizu! – slavodobitno je poručio Princ.
Uz bogat program veselo protekao prvi fašnički vikend
Tradicionalno već veliko zanimanje na Samoborskom fašniku probuđuju nastupi mjesnih odbora. Niti ove godine nisu zakazali, jer su hrvatsku gospodarsku i političku realnost prikazali u duhovitom tonu, s britkim humorom u kojem nitko nije ostao pošteđen, od državne do gradske vlasti.
Prve fašničke nedjelje nastupilo je pet mjesnih odbora – Domaslovec, Konščica, Mala Jazbina, vrlo uspješno Rakov Potok i Hrastina, a svatko je na svoj način nastojao pridobiti naklonost publike i ocjenjivačkog suda.
Druge fašničke nedjelje svoj program još će predstaviti mjesni odbori Veliki i Mali Lipovec, Podvrh, Gradna, Celine, Farkaševec te Gradska četvrt Gornji kraj – Hamor

Ažurirano Utorak, 25 Veljača 2014 10:38
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok