Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
Čestitka predsjednika MO PDF Ispis E-mail

Drage Samoborke i Samoborci,

Božićni duh uvijek nas na neki poseban način natjera da se zamislimo nad sobom, nad svojim životom, odnosom prema bližnjima, da sagledamo svoje postupke, dobra djela i propuste.

Nas koji obavljamo javne dužnosti potakne i da razmislimo o svemu što smo učinili za naš grad u godini koju ostavljamo za sobom, ali, još važnije od toga, da donesemo najbolje odluke za godinu koja dolazi.

Kada se osvrnem na 2015. godinu, mogu reći da sam zadovoljan. Iako u teškim vremenima, učinili smo puno za naš Samobor i zasluženo ga održali na samom vrhu uspješnih hrvatskih gradova. Ulaganjem u djecu, mlade, okoliš, sport, kulturu postavili smo  visok standard života kojeg se ne bi posramili ni puno veći europski gradovi.  Ponosan sam i što nikada nismo okrenuli leđa onima kojima je najteže, već smo im nizom socijalnih mjera olakšali teške životne situacije, na čemu ćemo ustrajati i dalje. Sretan sam kad prolazim ulicama našeg grada i vidim nova dječja igrališta, uređene zelene površine, nove trgove i parkove, nove prometnice koje povezuju naša naselja i nogostupe za veću sigurnost i kvalitetniji život.

Kvalitetu života održat ćemo i u godini pred nama, a uvjeren sam kako će projekti koje planiramo doprinijeti da ona bude i za nijansu veća. U tome je iznimno bitna i vaša podrška,  bitno je da kao građani volimo Samobor, čuvajući njegovu baštinu, okoliš i prirodne ljepote. Važno je i da cijenimo kulturu našeg grada, podržavajući udruge i ostale koji osmišljavaju različita događanja na kojima možemo zajedno uživati.

Na kraju ove, 2015. godine zahvalio bih svima koji svojim radom, trudom i zalaganjem doprinose razvoju našeg grada, sportašima, glazbenicima, inovatorima, gospodarstvenicima koji nas predstavljaju u Europi i svijetu i pričaju priču o našem gradu pisanu najljepšim slovima. Vjerujem kako ćemo zajedničkim snagama ući u novu godinu puni želje, volje i elana, vođeni idejom o još boljem, ljepšem i čišćem Samoboru.

Želim drage sugrađanke i sugrađani, da u ovo svečano vrijeme zaboravimo bar na kratko na sve probleme, razmislimo o onima kojima malim djelima možemo pomoći i uljepšati blagdane, onima koje more još veće brige. Nađimo u božićnom duhu snagu i osobni mir, koji će nam pomoći da i dalje kročimo hrabro, sigurno, s još više tolerancije, zajedništva i pozitivnih misli.

Želim vam da Božić provedete u miru i radosti, okruženi ljudima koje volite i s osmijehom na licu. Također vam želim obilje zdravlja, uspjeha i sreće u novoj, 2016. godini.

           Vaš predsjednik Gradskog vijeća      Branimir Šiljak


Ažurirano Utorak, 22 Prosinac 2015 20:11
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok