Galerija Slika

PrijavaRakov Potok Rakov Potok
NK Rakov Potok - AKTUALNO PDF Ispis E-mail
Autor RP-admin   

SENIORI

Seniorska ekipa počela je prva s pripremama za nastavak sezone. Ovog ponedjeljka (11.02.19.) sve ekipe su obavile liječničke preglede, nakon čega je obavljena prozivka seniorske momčadi i održan prvi trening. Seniori će trenirati 4 puta tjedno, vikendom slijede prijateljske i pripremne utakmice, a 1.ožujka odlazi se na otok Krk, gdje će biti treninzi i dvije prijateljske utakmice. Nastavak prvenstva je 10.03. kada nam u goste dolazi momčad NK Klokočevac.

U zimskoj stanci, Uprava kluba potrudila se i ekipu seniora koji su jesenski prvaci sa 7 bodova prednosti ispred drugoplasiranog, pojačala s nekoliko igrača, a sve u cilju osvajanja prvenstva i prelaska u viši rang natjecanja. Da smo za to i spremni pokazala je pripremna utakmica odigrana 16.02.19. na umjetnoj travi u Brezju protiv protivnika iz višeg ranga natjecanja, gdje smo pobijedili momčad NK Kupinec rezultatom 3 : 0.  Protiv ekipe NK Novaka, igralo se u nedjelju, 17.02.isto u Brezju na umjetnoj travi, te je ostvarena pobjeda 7 : 3. Iako smo igrali bez našeg kapetana i prvog strijelca lige Dalibora Žlendera i bez važne karike u veznom redu Hrvoja Štroka, rezultati su odraz kvalitete naše seniorske ekipe.

Nakon što se odrade kompletne pripreme i novopridošli igrači uklope i uigraju s ostatkom momčadi, osvajanje prvenstva ne bi smjelo doći u pitanje.

 

PODMLADAK

Od ove godine u našem klubu počelo se raditi i s najmlađima, pa su tako osnovane kategorije „prstića“ i „limaća“. Dvadesetak djece je cijelu zimu treniralo u balonu na umjetnoj travi, a početkom ožujka, ako to vrijeme dozvoli izlaze na travnate terene. Pod budnim okom trenera Marka Kolara, djeca vježbaju i uče igrati, a u natjecanje će krenuti krajem ožujka.

 

KADETI I JUNIORI

Ekipa kadeta nastupa uspješno na zimskoj ligi u dvorani u Samoboru, a s pripremama su oni i juniori počeli ovaj tjedan. Njima prvenstvo počinje 17. ožujka i vjerujemo da će ga spremni dočekati.

 

VETERANI

Jedina naša ekipa koja je uvijek spremna i bez priprema. Krajem ožujka kreću prvenstvene utakmice.

 


 

 

Ažurirano Srijeda, 13 Studeni 2019 14:09
 

Reklame

Baner
Baner
Baner

Ankete

Ocijenite rad Vijeća mjesnog odbora Rakov Potok